Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

partaj prin compensare

Am divortat si am obtinut cei doi copii.Fostul sot a ramas in casa si eu am cerut partajul.Casa fiind construita in timpul casatoriei de amandoi si un garaj pe pamantul meu proprietatea mea.Pentru a o finaliza am facut un credit.Am ajuns la o intelegere sa impartim casa in doua.Pentru a avea iesire sunt nevoita sa ii dau cam 400 m de pamant si garajul .As vrea sa stiu daca in schimbul acestui lucru voi putea obtine sa preia el creditul din care mai e de plata doar 4 ani din cei 10.
Multumesc

Alte discuții în legătură

Patraj pentru o casa si teren mare mare Are loc divortul intre soti.Exista doi copii minori pe care ii obtine mama.Exista un teren proprietate sotiei dinaintea casatoriei.Pe el este construita o casa ... (vezi toată discuția)
Impartire bunuri comune AdiRoman AdiRoman Buna ziua , Situatia este urmatoare : Un imobil , respectiv casa , construita pe trenul bun propiu ( cumparat inaintea casatoriei ) cu un ... (vezi toată discuția)
Divort si cedare bunuri fostului sot jenica_01 jenica_01 Buna ziua, am nevoie va rog de un sfat, am divortat de 6 luni cu acordul ambeler parti. Impreuna cu sotul meu avem un credit ipotecar pe apartamentul cu 3 ... (vezi toată discuția)