avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Punctul de lucru in Revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Punctul de lucru in Revisal

Buna ziua,
Va rog sa ma lamuriti intr-o problema: societatea are un punct de lucru care are acelasi cod fiscal cu al sediului social. In Revisal se trec salariatii care vor lucra in acest punct de lucru sau se trec doar in cazul in care codul fiscal al punctului de lucru difera de codul fiscal al sediului social ?
Va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:30, 28 Februarie 2013
In acest sens. in REVISAL se trec toti salariatii atat cei care lucreaza pe punctul de lucru , cat si cei care lucreaza la societatea mama...

Daca punctul de lucru avea Cod fiscal diferit de societatea mama si daca avea delegare de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte individuale de munca si pentru infiintarea si completarea registrului general de evidenta a salariatilor, atunci trebuia intocmit si transmis un registru separat de cel al societatii mama.
Multumesc mult pentru raspuns.
Buna ziua,

Societatea la care lucrez are mai multe puncte de lucru care urmeaza a fi inregistrate fiscal si ca platitoare de venituri salariale si impozit pe venituri de natura salariala.
In aceste conditii, in ceea ce priveste REVISALUL si inregistrarea salariatilor din acele puncte de lucru, ce anume ar trebui sa fac? Care este procedura pe care ar trebui s-o urmez? Trebuie sa inregistrez punctele de lucru si la Inspectoartele Teritoriale de Munca de care apartin si sa obtin parole pentru logare la portalul inspectiamuncii.ro?

Va multumesc!
Unitatile fara personalitate juridica ale angajatorilor – sucursale, agentii, reprezentante, puncte de lucru sau alte asemenea unitati fara personalitate juridical, precum si misiunile diplomatice si oficiile consulare ale altor state in Romania respectiv, dupa caz, institutele culturale si reprezentantele comerciale si economice ale altor state in Romania – au obligatia de a infiinta, completa si transmite registrul general de evidenta a salariatilor daca sunt indeplinite cumulative urmatoarele conditii:
- detin certificat fiscal eliberat de Administratia financiara;
- au primit delegare de competenta pentru incadrarea personalului prin incheierea de contracte de munca;
- au primit delegare de competenta pentru infiintarea si completarea registrului genral de evidenta a salariatilor.

Angajatorii noi sau care nu au mai depus niciodata Revisal-ul, vor efectua prima depunere la ghiseele ITM.
Multumesc pentru raspuns.

Delegarea de competente nu se pune in discutie, deoarece incadrarea in munca si completarea registrului se vor face tot la sediul central.

Alte discuții în legătură

Completare revisal gabitza1980 gabitza1980 Buna dimineata.Am si eu o intrebare la dvs.Societatea noastra are 2 salariati angajati la sediul social.De curand si-a deschis un punct de lucru.Aici vrea sa ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca sasa23 sasa23 Buna seara, daca un angajat lucreaza la o SC cu punct de lucru unde acesta are domiciliu,firma mama fiind in alt judet unde are inregistrat contractul de ... (vezi toată discuția)
Schimbare loc de munca carmen.balan1967@yahoo.com carmen.balan1967@yahoo.com Am rugamintea sa ma ajutati ca inca o lamurire - daca se poate. O societate deschide un punct de lucru ; in acel punct se vor transfera 6 angajati care pana ... (vezi toată discuția)