avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 476 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D112 pentru o unitate de invatamant
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D112 pentru o unitate de invatamant

Buna,
sunt o cantabila noua la o unitate scolara si
va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate de invatamant.
Am trei cazuri.
1.daca cadrul didactic are toata norma didactica la aceeasi unitate ( ex 18 ore norma didactica/saptamana adica 72 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 168 ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 1-salariat
-tip contract de munca dpdv timp de lucru N-norma inreaga

2.daca cadrul didactic are norma didactica la mai multe unitati scolare ( ex la unitatea noastra 9 ore din 18 norma didactica/saptamana adica 36 ore norma didactica/luna ceea ce reprezinta 84 (9/18=0.5*8=4*21=84) ore/ luna pentru 21 zile lucratoare din luna) in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 1-salariat
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P4-partial cu 4 ore

3.daca cadrul didactic care nu are un contract de munca la unitatea noastra ci doar o dispozitei a directorului pentru "Plata cu ora" pentru a inlocui un cadru didactic aflat in concediu medical in D112 completez la :
-tip asigurat dpdv contract de munca 3-alte categori de persoane care realizeaza venituri asimilate salariilor-care nu au contract individual de munca sau raport de servicii(nu este salariat)
-tip contract de munca dpdv timp de lucru -P-partial in functie de cate ore didactice a prestat in luna respectiva.

multumesc

Alte discuții în legătură

D112 unitate de invatamant violeta74 violeta74 Buna, sunt o cantabila noua la o unitate scolara si va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele didactice dintr-o unitate ... (vezi toată discuția)
D112 la o scoala violeta74 violeta74 Buna, ma poate ajuta cineva sunt o cantabila noua la o unitate scolara si va rog sa imi spuneti daca procedez corect in completarea D112 pentru cadrele ... (vezi toată discuția)
Declaratia d 112 pentru anul 2014 elga50 elga50 Pentru cei interesati, va anunt ca a aparut varianta [b]D112 pentru anul 2014[/b]. In ... (vezi toată discuția)