avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 362 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Internare in centru pentru persoane varstnice
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Internare in centru pentru persoane varstnice

Sunt o persoana incadrata in grad de handicap accentuat cu termen permanent si sunt internata intr-un Centru de Ingrijire si Asistenta pentru Persoane cu Handicap .Incepand cu data de 01.01.2012 sunt pensionat pentru limita de varsta. Va rog sa imi scrieti daca am dreptul sa beneficiez de internare intr-un centru de Ingrijire a Persoanelor Varsnice daca beneficiez si de pensie de limita de varsta si de un certificat de incadrare in grad de handicap??? Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de ... Campean ilie Campean ilie Buna seara, sunt persoana cu handicap accentuat,am varsta de 51 ani si vechime in munca 30 ani.Intrebarea mea este daca ma pot pensiona pe caz de ... (vezi toată discuția)
Angajat cu grad de handicap accentuat permanent maryandra maryandra Buna ziua, As dori sa stiu daca o persoana cu cod handicap 2 grad de handicap accentuat permanent poate fi angajata cu norma intreaga, in conditii normale de ... (vezi toată discuția)
Noua limita de pensionare a persoanelor cu handicap accentuat (grad. ii) florina2769 florina2769 Am 43 de ani,15 ani lucrati si as dori sa stiu daca ma pot pensiona dupa noua lege data la sfarsitul anului 2012\\inceputul anului 2013.Nu stiu exact daca a ... (vezi toată discuția)