avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Numire angajat pe functia de director de vanzari
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Numire angajat pe functia de director de vanzari

Vreau sa numesc unul din angajati pe functia de director de vanzari, dar nu are studii superioare fiind in ultimul an de facultate. Pot face acesta numire daca are decat liceul?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:20, 22 Februarie 2012
Nu poti face aceasta incadrare
Unde este prevazuta aceasta interdictie de angajare ?
Si eu am tot cauta si nu am gasit nimic referitor la acest fapt.
Cred ca principalul criteriu care trebuie avut in vedere ar trebui sa fie competenta profesionala si nu neaparat nivelul studiilor. Personal cunosc destui angajati care nu au neaparat studii superioare si conduc cu mult profesionalism sectoarele incredintate, avand in subordine absolventi de invatamant superior.
In concluzie, il puteti angaja pe postul de director de vanzari ..

Alte discuții în legătură

Cor lulita lulita am terminat facultatea de contabilitate si informatica de gestiune ,sistem bologna fara a mai continua master ,cum pot fi incadrata conform COR,pot avea ... (vezi toată discuția)
Angajare administrator netu_ologu netu_ologu administratorul unei firme poate fi angajat ca patron (cf. COR),fara studii superioare? (vezi toată discuția)
Studii medii? angizah angizah Va rog frumos dati-mi o solutie. Am o persoana care a absolvit 4 ani de liceu dar nu are diploma de bacalaureat .Are un certificat de absolvire a liceului ... (vezi toată discuția)