avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... recurs-casarea in totalitate a sentintei primei ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

recurs-casarea in totalitate a sentintei primei instante si trimitere ptr rejudecare la aceasi instanta

buna ziua
in recursul declarat am obtinut casarea in totalitate a sentintei date de prima instanta,si inapoierea dosarului pentru rejudecare,la aceasi instanta!
intrebari:reclamanta e obligata sa foloseasca aceleasi probe depuse la dosar sau sa depuna altele ?...in situatia unui presupus imprumut ce depaseste suma de 250 lei ( care e si motivul judecatii-intemeiat actiunea pe baza art 969 c.civ.vechi),se poate admite proba cu martori,in baza art 1198c.civ ?...e valabila o declaratie extrajudiciara (data la notar) -ca inscris ?...va multumesc

Alte discuții în legătură

Recurs civil posibilitatea verificãrii de scripte de cãtre însãși instanța de recurs EU_2007 EU_2007 Bună ziua . Vă supun atenției următoarea speță : se solicită instanței de fond, prin acțiunea civilă introductivă, restituirea unui ... (vezi toată discuția)
Nelamurire Georgian2all Georgian2all Buna ziua, am o nelamurire, pe care va rog sa mi-o elucidati. In anul 2006, m-am judecat si dupa 2 ani, nu mi s-a dat dreptate. Intre timp s-a inceput ... (vezi toată discuția)
Motive noi la rejudecare adinutza.2008 adinutza.2008 Pot invoca inaintea instantei si alte motive pentru admiterea actiunii, avand in vedere ca acum dosarul se afla in stadiul de rejudecare ? Imi dau seama ca nu ... (vezi toată discuția)