avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1053 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general PFA - Activitate dependenta
Discuție deschisă în Contabilitate în general

PFA - Activitate dependenta

Buna ziua,

Sunt PFA ce desfasoara activitate dependenta la sediul clientului. Clientul imi achita tot: taxe, asigurari, impozit pe venit, etc. In aceasta situatie, care sunt declaratiile pe care trebuie sa le depun la finante? Legea spune multe despre activitatile independente, dar nimic despre cele dependente.
Ma puteti ajuta sa ma lamuresc, va rog?

Multumesc frumos!

Alte discuții în legătură

Pfa in contextul noului cod fiscal - dezbatere, solutii, ??? grandanat grandanat Conform noului cod fiscal PFA-ul va fi o specie pe cale de disparitie. Majoritatea PFA-urilor existente vor fi incadrate la activitati dependende conform ... (vezi toată discuția)
Pfa cu norma de venit cris2279 cris2279 Ce va trebui sa plateasca un PFA cu norma de venit fixa pe an (domeniu: Activitati de informatica) dupa aceste norme noi? Imi spuneti va rog un caz concret : ... (vezi toată discuția)
Ce se intampla cu pfa-urile? ioana1002 ioana1002 Buna ziua, Problema mea este ca lucrez ca si PFA (cod caen 7022-consultanta in afaceri si management), si de vineri recunosc ca am ramas fara aer la stirea ca ... (vezi toată discuția)