avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 708 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Schimbare destinatie spatiu
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Schimbare destinatie spatiu

Buna ziua.In urma achizitionarii unui spatiu comercial prin destinatie doresc transformarea acestuia in laborator de tehnica dentara.Ce demersuri neceseta aceasta transformare?Trebuie obtinut acceptul vecinilor? Multumesc.

Alte discuții în legătură

Schimbare destinatie din boxa (subsol) in spatiu comercial cu acces direct din strada KOMIVES KOMIVES Pentru o asemenea lucrare\"Schimbare destinatie din boxa (subsol) in spatiu comercial(magazin de carti) cu acces direct din strada\" ce demersuri, aprobari si ... (vezi toată discuția)
Schimbarea destinatiei unui imobil? CAMGZN CAMGZN [b]Buna ziua[/b]. [b]CE TREBUIE FACUT[/b] pentru a schimba destinatia unui imobil care acum figureaza la fisc ca <spatiu comercial> pentru care ni s-a ... (vezi toată discuția)
Schimbare destinatie imobil din spatiu comercial in apartament DomutaDaniel DomutaDaniel Buna ziua. Detin un spatiu comercial in orasul meu, in CF acesta este trecut ca si spatiu comercial si as dori sa-l transform in apartament. Va rog sa imi ... (vezi toată discuția)