avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 406 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Obligatiile Legii 211 / 2011 si amenzile pentru ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Obligatiile Legii 211 / 2011 si amenzile pentru nerespectarea colectarii selective a deseurilor

Din ce inteleg conform Art. 14 din Legea 211 / 2011 , fiecare operator economic este obligat sa colecteze deseurile pe cel putin 4 fractii - hartie, metal, plastic si sticla.

Intrebarea este cum se poate demonstra acest lucru? Exista aceeasi obligatie asemanatoare cu cea data de Legea 132/2010 si anume de a instala cosuri de gunoi selective in fiecare camera? Ori cum vor aprecia inspectorii de la Garda de Mediu daca se face intr-adevar colectare selectiva sau nu?

Alte discuții în legătură

Colectare selectiva a deseurilor paula manta paula manta Buna ziua, Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru punerea in aplicare a Legii 132/2010 privind COLECTAREA SELECTIVA A ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. legea 211/2011 privind regimul deseurilor ciobanu_stelian ciobanu_stelian as dori si eu sa stiu va rog in comformitate cu legea 211 pe 2011 ce trebuie sa faca o firma, ce raportari si alte detalii daca imi puteti oferi in mare va rog. (vezi toată discuția)
Norme de respectat privind protectia mediului de catre un magazin vintzi vintzi Buna ziua, in cazul unui magazin aflat intr-o comunitate rurala (desi nu are mare importatanta, decat ca si colectare selectiva a gunoiului de catre ... (vezi toată discuția)