avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1105 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Asigurarea medicala
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Asigurarea medicala

Buna ziua

- Nevasta mea lucreaza in Austria ca ingrijitor batrani cu intervaluri de doua luni,cu asigurare medicala e-card din Austria
- Intrebarea mea,daca puteti sa ma ajutati:
-cele doua luni,cand este acasa in Romania,ce asigurare medicala are nevovie ca sa beneficieze de ajutor medical gratuit

Alte discuții în legătură

Bună ziua , locuiesc în austria și sunt pensionară limita ... jasminne jasminne Bună ziua , locuiesc în Austria și sunt pensionară limita de vârstă din România , acum lucrez și la data de 1 nov 2024 aș împlini vârsta de ... (vezi toată discuția)
Prietena mea fost in austria - plata card de sanatate soareraa soareraa Prietena meaa fost in Austria la munca are un contract fara nici o stampila iar acum dupa doua luni de cand a ajuns in tara i s-a spus de catre firma ... (vezi toată discuția)
Contributie la sanatate pikitoi pikitoi Buna ziua, am lucrat in Austria ( o perioada de 2 ani) la o familie cu contract de munca pentru a griji o batranica. Perioada in care lucram era impartita ... (vezi toată discuția)