avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Va rog ajutor!! Probleme cu Politia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Va rog ajutor!! Probleme cu Politia

Buna seara,
Am si eu o problema ce necesita raspuns urgent!
In anul 2007 am contractat un credit de la o banca, am platit cateva rate dupa care am fost nevoita sa intrerup plata deoarece am ramas fara loc de munca, nu mai locuiesc la adresa din cartea de identitate, in prezent locuind cu parintii mei la o alta adresa. Astazi 19.3.2012 parintii mei au raspuns la usa, era un politist de la sectia pe raza careia am adresa din buletin si li s-a inmanat un mandat de aducere, in speta fiind un dosar din 2008 cu o plangere penala din partea bancii respective sub acuzatia ca am luat credit de la ei cu acte false. Maine 20.03.2012 sunt somat sa ma prezint la sectia de politie la ora 9. Ce ma sfatuiti sa fac si cum sa ma prezint la sectia sectia de politie deoarece nu dispun de bani pentru un avocat si timpul este foarte scurt. Cum sa procedez si ce pasi am de urmat pentru a sti sa ma apar deoarece acuzele nu sunt adevarate iar eu trebuie sa si demonstrez acest lucru.

Mii de multumiri anticipate!
Ultima modificare: Luni, 19 Martie 2012
crazynet644, utilizator
Avand in vedere impunerea necesitatii emiterii mandatului de aducere se impune sa dati curs acestuia,sa va prezentati la politie unde veti afla concret acuzele ce vi se aduc
Nu sunteti obligat sa dati declaratie si in situatia in care nu stapaniti situatia si procedura legala ,puteti solicita acordarea de termen pana la care veti analiza aspectele si va veti formula apararea
Va pot sfatui sa aveti la dumneavoastra cartea de munca sa puteti dovedi ca la data la care ati luat creditul erati angajat si buletinul.
Solicitati asistenta unui avocat din oficiu.Daca vi se refuza cererea, aveti dreptul de a nu declara nimic , fara a fi sanctionat.
Daca cer acordarea de termen pentru formularea apararii pot cere copie a plangerii depuse impotriva mea?
Puteti solicita ,dar legal ,aceasta cerere nu poate fi admisa
Aveti dreptul sa solicitati un termen in interiorul caruia sa analizati situatia astfel incat ,la noua convocare sa va puteti preciza punctul de vedere

Alte discuții în legătură

Urgent ! adeverinta falsa ?! stelutaalistar stelutaalistar Buna ziua , Am detinut o firma de transport . In prezent firma e cesionata . Acum cateva luni , cand eram asociat la firma am eliberat o adeverinta catre ... (vezi toată discuția)
Relatie de prietenie silviu35 silviu35 DE 1 an de zile ma-m despartit de prietenul meu sint cu altcineva. FOSTUL prieten la-m dat la politie ca nu ma lasa in pace ia dat avertisment ... (vezi toată discuția)
Denuntare calomnioasa KOSZTILASZLO KOSZTILASZLO Buna ziua. in urma unui conflict de munca am fost cercetat de catre 4 din persoanele de conducere a bancii unde am lucrat, respectiv dir regional, dir ... (vezi toată discuția)