avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... am nevoie de un sfat
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

am nevoie de un sfat

Buna ziua am si eu o nelamurire rog un ajutor de specialitate un prieten care lucreaza in Italia fara documente vrea sa cumpere in tara o casa de la primarie din fondul primariei .Cineva de la primarie i-a spus ca poate cumpara in rate dar i-a spus ca trebuie sa dea un mic ajutor de 1000 euro .Intrebarea e poate cumpara casa in rate daca el nu dispunde de nici o adeverinta de venit nici din Italia nici in Romania?se poate cumpara sau e o smecherie la mijloc?Multumesc pentru raspunsuri.
Cel mai recent răspuns: george_puchiu , utilizator 21:12, 20 Martie 2012
iertați-mă dar expresia ''un mic ajutor'' n-am întâlnit-o niciodată în vreun text de lege. este dubios
Un mic ajutor pentru cei de la primarie sa poata cumpara casa care era scoasa la licitatie si el s-o castige .Stiu ca nu exista aceasta lege dar in Romania exista legea tacerii si a banului.
Va dati seama ca pe acest site isi exprima opinii cei care lucreaza in temeiul legii? Ce vreti, sa fiti sfatuit cum sa comiteti infractiuni? Cautati asta in alta parte.
Vorbiti de spaga.....de ce va este frica ? atata timp cat vi s-a pretins... Ce ajutor D-le ? asta-i spaga toata ziua...
Ultima modificare: Marți, 20 Martie 2012
ContSters98997, utilizator
'Micul ajutor" despre care faceti vorbire ,reprezinta interesul cuiva de a intra in posesia respectivei sume
Daca bunul face obiectul unei licitatii,si se solicita "micul ajutor",este evident ca cererea este abuziva si ca nu garanteaza si adjudecarea bunului dedus executari

Alte discuții în legătură

Am dat 3000€ unei persoane pentru a-mi angaja copilul la o societate, lucru care nu s-a întâmplat. cum să procedez? Matcos Matcos Am dat suma de 3000€ unei persoane cu martori pt a mi angaja copilul la o societate ceea ce nu s a intimplat de 6 luni Am cerut banii inapoi sibpetsoana ma ... (vezi toată discuția)
Partaj gena_b gena_b Va prezint situatia prietenului meu: el a cumparat impreuna cu sotia un apartament ,prin banca. Intre timp,aceasta s-a separat de sot(legal dupa legea din ... (vezi toată discuția)
0% dintre ofiterii mai romani accepta mita papic8 papic8 A aparut de curand un reportaj la Antena3. Directia Anticoruptie din MAI si-a testat colegii. Din 60 si ceva ofiteri testati, 6 au accepta mita. Pacat ca ... (vezi toată discuția)