avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 251 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţia la modă Consiliul Concurentei a decis amendarea cu 51, 52 ...
Discuție deschisă în Discuţia la modă

Consiliul Concurentei a decis amendarea cu 51, 52 milioane de lei a 11 companii farmaceutice

Nu citeste nimeni se pare sectiunea de stiri sau chiar nu a fost interesant articolul din titlul ?
imi pare rau sa constat ca fiecare dintre noi se ocupa de micile probleme legate de o mostenire/ amenda / un divort - probleme importante pentru diecare implicat dar macar consultantii, domnilor colegi am rugamitea sa ne implicam si in a imbunatati pe cat posibil sistemul legislativ daca nu chiar prin a amenda si sanctiona abuzurile si masurile luate pe jumatate si din pacate doar de ochii lumii fara efecte reale si beneficie pentru populatie - nu ma refer aici doar la acest caz.
multumesc de intelegere - sper
numai bine

Alte discuții în legătură

Cum tratam inima zdrobita? nicoleta1987 nicoleta1987 buna ziua, nu stiu daca acest subiect are ce cauta in acest forum dar am vazut ca orice intrebare as avea cineva mia dat raspuns si ma lamurit si cred ca si ... (vezi toată discuția)
Avocatnet 2011: intre precar, penibil si ,,tabloidizare" Radu Gabrian Radu Gabrian Realitatea cotidiana este din ce in ce mai mult \"mascata\" , in presa noastra , de \"stiri\" sau de simple \"informatii\" care prezinta cu lux de amanunte ... (vezi toată discuția)
Problema aplicatie legislatie FeliciaDAN FeliciaDAN X-(Nu sunt multumita de informatiile oferite de CTCE Piatra Neamt . Eu stiu ca am achizitionat un alt fel de abonament. Astept niste explicatii. (vezi toată discuția)