avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 511 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Opinii despre avocatnet.ro nu-mi place noul format al siteului...si atat...
Discuție deschisă în Opinii despre avocatnet.ro

nu-mi place noul format al siteului...si atat...

Nici mie. Mai ales forum-ul....

ovi_dragomir a scris:
>
Cel mai recent răspuns: Admin , administrator 14:19, 19 Februarie 2005


>nu mai vine nici un chat, e clar.rusine voua ca ne-ati dat sperante!!!!!nu trebuia sa ne spuneti ca va aparea si chatul
Multumesc mult pentru comentarii, si pentru urari...

Chat-ul o sa fie, dupa cum si Forumul de fata a inceput in ultimele zile sa isi schimbe infatisarea. Incercam sa facem cat mai multe lucruri si, sincer sa fiu, mi-am inchipuit ca meritam macar sa nu ne faceti nerusinati...

Oricum, o sa ne tinem de cuvant pana la urma.

Alin Popescu
nu imi place absolut deloc noul format al forumului; sincer eu nu mai inteleg nimic, pierd o gramada de timp sa-mi dau seama daca este mesaj nou, nu stiu cine l-a postat, nu stiu cine este/nu online decat cu pierdere de timp; este mult mai greoi, intru din ce in ce mai putin pe el si din ce si ce mai mult pe celalalt forum, si imi pare cu atat mai rau ca cat eu il deschidem cand ajungeam la serviciu si il inchideam, cu parere de rau seara; ce se intampla cu voi? noua ne pacea asa, ce dumnezeu urmariti? sau ce clienti cautati, daca noi va spunem ca nu ne place, ce mai asteptati?
imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar asta este adevarul; a devenit un site greoi si enervant;
chiar imi pare rau!!!!!!!!!!!

>Multumesc mult pentru comentarii, si pentru urari...
>
>Chat-ul o sa fie, dupa cum si Forumul de fata a inceput in ultimele zile sa isi schimbe infatisarea. Incercam sa facem cat mai multe lucruri si, sincer sa fiu, mi-am inchipuit ca meritam macar sa nu ne faceti nerusinati...
>
>Oricum, o sa ne tinem de cuvant pana la urma.
>
>Alin Popescu
Imi pare rau ca ganditi asa, dar nu pot decat sa accept supararea dumneavoastra.

Sper totusi ca in ultima saptamana, lucrurile au devenit mai usoare pentru utilizatori. A fost lansat noul chat, care a primit aprecieri bune de la toata lumea.

Urmeaza ca si forumul de fata sa devina mai atractiv pentru dumneavoastra. Am luat la cunostinta observatiile utilizatorilor si am acceptat ca trebuie sa modificam lucrurile.

Pentru ca va doriti insa o explicatie a tuturor acestor modificari, iata cum stau lucrurile. Majoritatea forumurilor pe care le accesati dumneavoastra au la baza programe gratuite pe care proprietarii siteurilor le gasesc "de-a gata in internet". Riscul acelor forumuri este insa acela de a fi "hakate" de nebuni aflati in cautarea gloriei. Am incercat deci sa dezvoltam un engine propriu pentru site, astfel incat sa nu ne vedem pusi in fata atacurilor informatice care se intamplau inainte de doua - trei ori pe saptamana.

Va multumesc p[entru observatie, inseamna ca totusi ne luati in serios munca.

O zi buna,

Alin Popescu

SimonaOnofrei a scris:
>nu imi place absolut deloc noul format al forumului; sincer eu nu mai inteleg nimic, pierd o gramada de timp sa-mi dau seama daca este mesaj nou, nu stiu cine l-a postat, nu stiu cine este/nu online decat cu pierdere de timp; este mult mai greoi, intru din ce in ce mai putin pe el si din ce si ce mai mult pe celalalt forum, si imi pare cu atat mai rau ca cat eu il deschidem cand ajungeam la serviciu si il inchideam, cu parere de rau seara; ce se intampla cu voi? noua ne pacea asa, ce dumnezeu urmariti? sau ce clienti cautati, daca noi va spunem ca nu ne place, ce mai asteptati?
>imi pare rau ca trebuie sa spun asta, dar asta este adevarul; a devenit un site greoi si enervant;
>chiar imi pare rau!!!!!!!!!!!
Abia astept imbunatatirea forumului. Nici mie nu-mi place, iar de cand s-a schimbat nici nu am mai intrat decat ocazional sa vad daca s-a schimbat....

Alte discuții în legătură

Facilitati noi/vechi bpgsh bpgsh Noul Avocatnet.ro se doreste a fi cat mai aproape de dorintele si asteptarile utilizatorilor sai. Va invitam sa ni le comunicati pe aceasta cale astfel incat ... (vezi toată discuția)
Comunitate avocatnet.ro: facilitati noi Admin Admin Saptamana asta o sa lansam cateva facilitati noi pentru comunitatea Avocatnet.ro. Mai intai, o sa fie posibil ca utilizatorii sa isi faca prieteni printre ... (vezi toată discuția)
Unde e chatul ala mult asteptat? ContSters4978 ContSters4978 Unde e chatul ala mult asteptat?Killig me softely asteptand?! (vezi toată discuția)