avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Model DECIZIE Asociat Unic intr-un SRL privind ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Model DECIZIE Asociat Unic intr-un SRL privind repartizarea activelor ramanse dupa plata creditorilor

Va rog frumos un ajutor.

Am nevoie de un model de Hotarare AGA ( Decizie asociat unic) pentru radierea societatii. E vorba despre dizolvarea SRL in 2 Etape.
Prima Etapa pentru dizolvare si lichidare am parcurs. Acum mi-a ramas sa parcurg si etapa 2 - Radierea din RC.

Nu stiu cum sa fac hotararea de repartizare , intrucat societatea nu a avut activitate de la inregistrare. Am deschis-o dar nu am mai activat niciodata pe societate. ce trebuie sa scriu in acest caz in Decizie ?

Va multumesc Anticipat

Alte discuții în legătură

Urgent model hotarare dizolvare si lichidare simultana srl asociat unic elina24 elina24 buna seara, am si eu o problema, am un SRL asociat unic si doresc sa il dizolv si lichidez simultan conform art. 235, dar am inteles ca am nevoie de o ... (vezi toată discuția)
Inchidere societate nelunelu68 nelunelu68 am o societate comerciala infiintata in ianuarie 2011 si nu am avut nici o activitate daca as dori sa o inchid ce demersuri trebuie sa fac (vezi toată discuția)
Dizolvarea srl cu asociat unic elina24 elina24 buna, am si eu de inchis o firma si nu stiu cum se procedeaza, a mai trecut cineva prin inchiderea unei firme,poate ma ajuta si pe mine?multumesc anticipat;) (vezi toată discuția)