avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 542 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii D 112 pentru SRL-D
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

D 112 pentru SRL-D

Un SRL-D are angajati din decembrie 2011. Cand s-a depus 010 a trebuit bifat ca platitor si pentru contributiile de asigurari sociale si pentru accidente de munca datorate de angajator cu toate ca SRL-D este scutita prin lege de aceste obligatii.
Am depus in ianuarie D 112 si selectand scutirile, cele doua creante nu au aparut pe declaratie, nici macar cu zero.

Am primit de la Finante o notificare prin care mi se comunica ca nu am declarat obligatiile pentru cele doua contributii.

La ghiseu mi s-a spus sa verific ce am salvat, sa fac o rectificativa si sa apara cu zero.

Am facut rectificativa, am selectat motivul scutirii si declaratia se salveaza tot fara cele doua contributii.

Nu stiu unde e eroarea.

Oare nu trebuie modificat 010 ?

Va multumesc anticipat pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

D112 andomar andomar Pentru luna ianuarie 2011,am depus o decl.112 cu 0,pentru ca nu aveam nici un angajat in acea luna,la ghiseu la anaf in termen si cu nr de inregistrare;iar ... (vezi toată discuția)
Virare contributii in numele unui administrator decedat in locul celui in functie! Crina70 Crina70 Buna ziua ! Cine ma poate ajuta cu un sfat? Am sa descriu pe scurt faptele: In septembrie 2013 administratorul asociatiei a decedat iar de la 1 oct. 2013 a ... (vezi toată discuția)
Informatii srl-d / srl debutant danielbadea danielbadea Buna ziua, Doresc sa incep demersurile pentru infiintarea unui SRL-D (mentionez ca inteplinesc conditiile pentru deschiderea unui SRL Debutant si [b]nu[/b] ... (vezi toată discuția)