avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 472 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Revendicare imobiliarã
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Revendicare imobiliarã

In 2009 am avut proces de divort,pe numele fostei sotii am scris jumatate din proprietati constand in o casa de locuit si cateva ha de terenuri intravilane in diferite locatii din oras.
La divort fosta sotie nu a avut nici o pretentie sa i se dea jumatatea de proprietate,si nici nu ia fost reziliat dreptul de proprietate.
Acum la 3 ani a introdus cerere de Revendicare imobiliara prin care solicita sa i-se lasa in deplina si linistita proprietate partea din proprietate.
Cum se poate contracara ?

Alte discuții în legătură

Drepturile fostei sotii simona nicoleta simona nicoleta buna seara! in anul 2004 m am divortat , platesc pensie alimentara pt minor in functie de salariul minim pe economie. in 2007 am vandut un apartament ... (vezi toată discuția)
Tulburare de posesie ContSters290057 ContSters290057 Teren dat in arenda impotriva vointei mele-este normal si legal ? Titlu de proprietate exista 2 proprietari Cristian ( 3,00 ha ) si Gabriel ( 3,00 ha ) pe un ... (vezi toată discuția)
Proprietatea victima frontieristilor victima frontieristilor buna ziua locuiesc in moldova veche cindva comuna acum sat din componenta orasului moldova nou oras de pe malul dunarii unde in mijlocul dunarii exista o ... (vezi toată discuția)