avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 770 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... doresc sa angajez un avocat bun din craiova
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

doresc sa angajez un avocat bun din craiova

buna ziua.doresc sa angajez un avocat din craiova pentru o eliberare conditionata.imi puteti recomanda pe cineva?va multumesc!

Alte discuții în legătură

Obtinerea duplicatului hotararii judecatoresti de divort iulianaschiopunedea iulianaschiopunedea Buna seara Momentan ma aflu in Spania, nu am posibilitatea sa ma deplasez in Romania sa mi obtin duplicatul hotararii de divort de la Judecatoria din ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de poluare auto ANTONIE ANTONIE As vrea sa stiu daca dvs. stiti care sunt practicile judiciare in Craiova vis-a -vis de restituirea taxei de poluare auto si daca cunoasteti in Craiova un ... (vezi toată discuția)
Revendicare teren Stancu30 Stancu30 Buna seara.Imi puteti recomanda un avocat bun pentru revendicarea unui teren,din Craiova sau Pitesti? (vezi toată discuția)