avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 755 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... costuri pt.suplimentarea certificatului de mostenitor
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

costuri pt.suplimentarea certificatului de mostenitor

Eu sunt singurul mostenitor al tatalui meu, iar In 1987 la intocmirea certificatului de mostenitor a fost omisa o parcela,ma intereseaza cam care ar fi costurile pentru emiterea unui supliment de succesiune pt.aceasta parcela de 440 mp., fanat intravilan( denumire preluata din foia de avere a tatalui meu )aflata in orasul Zlatna jud Alba

Alte discuții în legătură

Buna seara! va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... bunicul ... lucretia_lili lucretia_lili Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu urmatoarea speta... Bunicul meu a avut 12.000 mp teren impartit pe 3 parcele: - prima parcela - 6500 mp extravilan - a ... (vezi toată discuția)
Evaluare imobil pentru partaj antongheorghe2011 antongheorghe2011 Am vandut un imobil in anul 1996 pe are l-am mostenit prin certificat de mostenitor dupa tatal meu. Noi am locuit in acest imobil din anul 1950 si pana la data ... (vezi toată discuția)
Retrocedare teren leusan leusan Bunicul mei patern a detinut mai multe terenuri atat intravilane cat si extravilane ,pe raza unei comune,care au fost preluate abuzivc odata cu ... (vezi toată discuția)