asi dori sa stiu ,daca cineva ar fi amabil sa ma lamureasca,in cit timp pot intenta proces unui domn executor care voit sau nu ,mi-a pricinuit o dauna materiala datorita faptului ca la solicitarea mea de a-mi face o exec. silita,acesta nu a cerut incuviintarea dela judecatoria de unde apartine debitorul si a solicitat-o dela alta judecatorie. ulterior a solicitat si o a doua incuviintare de unde trebuie ,insa a fost tardiv intrucit debitorul a facut contestatie la executare pe care a cistigat-o atit la fond cit si la recurs. asa ca nu-mi ramine decit sa solicit ca dl. exec. sa-mi returneze dauna provocata si aceasta prin intentarea unui proces. Cumva daca nu solicit timp de trei ani aceasta dauna- se poate prescrie? ma gindesc ca eu sa astept sa vad daca debitorul solicita returnarea sumei ,(care era obligat a o da benevol si nu a facut-o, asteptind prescrierea) Sint intr-o dilema nestiind cum sa procedez.In aceasta situatie sint si alte persoane. Multumesc mult pentru ajutorul pe care ni-l dati cu aceste lamuriri.
Executare silita
monatedys
permiteti-mi sa fac o intrebare referitoare la o exec.silita asupra unui titlu exec.definitiv si irevocabil,dar care nu s-a pus in aplicare de catre AVAS ... (vezi toată discuția)