cyan 
	    	Moderator

cyan 
	    	Moderator	    

cyan, moderator
 cyan, moderator 	
			 Dan897	                   

Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)
	                    Dan897	                   

Am pierdut un proces in care am cerut anularea unui PV intocmit de Politia Rutiera. Prin urmare, trebuie sa predau permisul de conducere (care mi-a fost ... (vezi toată discuția)

AntonioStefan	                   

Buna seara,
Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)
	                    AntonioStefan	                   

Buna seara,
Pe 25 februarie mi-a fost respinsa contestatia facuta la Judecatorie in urma unui eveniment rutier. Permisul mi-a fost suspendat pe 30 zile si ... (vezi toată discuția)

puslic	                   

Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30.
S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)
	                    puslic	                   

Am primit azi un plic cum ca in 5 zile trebuie sa predau permisul la politie. Fiind suspendat 90 de zile, plus inca 30.
S-a dispus asta printr-o sentinta ... (vezi toată discuția)