buna,mam mutat de curand intr un bloc si am constatat ca laparterul blocului exista un magazin alimentariar sub unul din geamuri loc de parare pe care insa il revendica patronul magazinului care nu locuieste acolo si nici nu plateste nimic. mentionez ca magazinul are alta intrare si acolo se discuta de a nu parca pentru ca se face aprovizionare, iar el sustine ca prin lege are locuri de parcare. care este adevarul din moment ce spatiu este al blocului nefiind saptiu comercial ci transformat
care este adevarul din moment ce spatiu este al blocului nefiind saptiu comercial ci transformat
In ce temei legal afirmati ca "spatiul este al bloculu "i??
De regula spatiul din jurul condominiilor reprezinta domeniu public
Daca in cazul dvs este vorba despre imobil din ansamblu rezidential,exista posibilitatea ca spatiul sa apartina imobilului,in alt caz spatiul apartine autoritatii publice locale
k scz poate am gresit spunind "spatiul blocului" , ideea era daca acel proprietar de magazin are dreptul sa ma opreasca sa parchez in acea zona, nefiind vorba de intrarea din fata magazinului ci doar de faptul ca se afla practic in continuarea lui ca perete.
Daca spatiul in discutie nu este legal semnalizat drept spatiu de parcare autoturisme,pe cale de consecinta stationarea oricaror autovehicule constituie incalcarea dispozitiilor in vigoare si poate fi sanctionata de catre autoritati
Parcare
mmike
Buna ziua, as dori sa ma ajutati inr-o problema legata de parcarea de domiciliu si accesul spre aceasta parcare.
Am un apartament situat la parter si as dori ... (vezi toată discuția)