avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... DIPLOMA
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

DIPLOMA

In 1995 am termina Univ Al I Cuza - Fac de St Economice cu durata de 5 ani.La final am sustinut examenul de diploma, cel de licenta l-am picat.Va rog sa-mi spuneti daca pot participa la un examen de ocuparea a unui post care cere printre altele, sa aiba sudii superioare cu examen de licenta
Multumesc anticipat !
Cel mai recent răspuns: extraterestru , utilizator 16:09, 26 Iunie 2012
Pai daca nu aveti diploma de licenta inseamna ca nu va incadrati in conditiile de participare pentru ocuparea respectivului post.
PERFECT ADEVARAT.DOAR CA PE DIPLOMA MEA SCRIE CA AM OBTINUT" DIPLOMA DE LICENTA".
Undeva este ceva neclar....Daca dvs nu ati promovat examenul de licenta, pe ce act poate fi scris ca aveti diploma de licenta?
Pe diploma mea scrie astfel : "In baza Hot comisiei pentru examenul de diploma din sesiunea iunie 1995, dl ___ , a obtinut DIPLOMA DE LICENTA in profilul economic, specializarea contab si inform de gestiune, cu nota __ la examenul de diploma"
In conditiile in care dvs ati picat examenul?????
Cel putin interesant caz!!!

Avand in vedere ca diploma dvs a fost "scrisa de mana", din punct de vedere legal si moral nu ati avea dreptul.

Avanad in vedere faptul ca diploma faptic exista puteti participa.

Mare grija!!!!! Este fals si uz de fals.
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
Nicoleta Ilea, Consultant resurse umane

Alte discuții în legătură

Promovare conform sudiilor pt. func. publici magda2007 magda2007 As vrea sa stiu cum pot aduce dovezi in privind valabilitatea examenului de licenta sustinut in vara 2009 la Univ. Spiru Haret Buc. , in momentul de fata avand ... (vezi toată discuția)
Daca un student nu promoveaza examenul de licenta de doua ori consecutiv trebuie sa scrie alta lucrare? Irina_F Irina_F Buna ziua, Am o prietena care a absolvit facultatea in 2015, nu are restante, dar nu a sustinut examenul de licenta in 2015 deoarece nu avea lucrarea de ... (vezi toată discuția)
Diploma de licenta neacordata Alina Ciurlea Alina Ciurlea Buna ziua, In anul 2009 am terminat facultatea, profil Drept si Administratie Publica la o Universitate al carei profil nu era acreditat.Nu stiam acest lucru ... (vezi toată discuția)