avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 736 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Proprietar fara drepturi
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Proprietar fara drepturi

Am cumparat un teren intravilan in 2006 prin Contract Vinzare -Cumparare ,trecind prin toate etapele:-Cadastru,Notar,OJCPI, intabulare,totul legal.Deci dupa ce am facut actele la notar am asteptat 3 saptamini sa vina axtras de carte funciara pentru intabulare in care scrie negru pe alb ca terenul este lipsit de sarcini!! Am cerut autorizatie de constructie de la primarie si am primit un raspuns halucinant:- Terenul sa afla in zona de protectie a unei conducte de alimentare cu apa!! Si cei de la primarie ar inchide ochii daca vreau sa construiesc,dar ma obliga sa fac un fel de ,,saivan" ca pe timpuri! Eu nu mai vreau sa construiesc nimic dar vreau o chirie lunara de la proprietarul conductei{Primaria} ca si compensatie pentru lipsa de folosinta a terenului proprietatea mea dupa cum doresc! Va rog astept un sfat cum pot obliga Primaria sa ma despagubeasca pentru ca imi ingradeste dreptul de proprietate? Va multumesc si va doresc toate cele bune!!
Ultima modificare: Marți, 26 Iunie 2012
julius.jr, utilizator

Alte discuții în legătură

E necesara concilierea cu primaria pt. lipsa de folosinta? pantilimon pantilimon Buna ziua. Va rog sa-mi raspundeti si mie la urmatoarea problema. As vrea sa chem in judecata primaria pt. lipsa de folosinta a unui teren. Este necesara ... (vezi toată discuția)
Conducta de apa ce traverseaza o proprietate privata jacqueline_k jacqueline_k Buna ziua! Va retin atentia cu urmatoarea situatie: o conducta apartinand retelei de alimentare cu apa a orasului traverseaza un teren proprietate privata. Ma ... (vezi toată discuția)
Cumparare teren cu probleme pt constructie casa tripluX tripluX Buna seara! Vreau sa cumpar un teren intravilan 400 mp.de la o persoana care mi-a aratat ca si act doar un titlu de proprietate. A zis ca urmeaza sa faca ... (vezi toată discuția)