Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.
el a vazut ca a oprit masina la bar si sa intors inapoi.sau apucat la bataie si intre timp a iestit si decedatul di bar a incercat sa ii calmeze da nu a reusit.
cu cateva zile inainte de craciun un prieten de-al meu a fost ucist.se afla la un bar din localitate impreuna cu fratele si cumnatul sau,acestia2 au plecat spre casa si el a ramas.pe drum cei 2 sau intaknit cu o masina care venea cu luminimele de drum fratele acestuia ia facut semn sa schimbe luminile pt ca ii orbise cei din masina lau injurat.el a vazut ca a oprit masina la bar si sa intors inapoi.sau apucat la bataie si intre timp a iestit si decedatul di bar a incercat sa ii calmeze da nu a reusit.in masina erau 3.fratele acestuia a batut 2 si al 3 lea ascos cutitul el sa speriat si de frica ia dat un punm la doborat dar elsa ridicat si la taiat pe vali care de fapt nu avea nici o vina pt ca el vrusese sa ii desparta.a mai trait cateva oare dar a murit la spital dupa operatie.este posibil sa il scoata nebun pe criminal?cati ani de puscarie o sa primeasca?mi-as dorisa ia maxim dar nu prea cred ca la cum sunt legile la noi in romania....