avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1497 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... termen furnizare fisa de inmatriculare cu stampila ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

termen furnizare fisa de inmatriculare cu stampila fiscala

Buna ziua,

Exista vreun termen legal in care o firma care vinde un vehicul (motocicleta) este obligata sa furnizeze fisa fiscala pentru inmatriculare?

Am achizitionat o motocicleta de la firma SER MOTO din Cluj Napoca acum 3 luni, si tot amana sa imi dea fisa fiscala necesara pentru inmatricularea definitiva.

Multumesc,
Adrian

Alte discuții în legătură

Contract vanz-cump motocicleta thedjwilly thedjwilly Stimati Domni\\Doamne Acu cateva luni am vandut o motocicleta unui individ din Hunedoara. Am facut actele necesare, Contractul la o firmad profil si am scos ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare cu probleme bucir bucir Buna ziua, Problema este urmatoarea: am achizitionat o motocicleta din cluj si in drum spre bucuresti am observat ca era inregistrata in bacau. pe vanzator nu ... (vezi toată discuția)
Inmatriculare moto sh import franta fara atestat fiscal thedjwilly thedjwilly Buna ziua, am acizitionat acum cateva saptamani, o motocicleta Yamaha veche (din 85) de la un batranel din Lipova(Arad.Acesta s-a foit si sa facem contract ... (vezi toată discuția)