avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 703 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Bursa de valori E utila sectiunea Bursa in cadrul Avocatnet.ro?
Discuție deschisă în Bursa de valori

E utila sectiunea Bursa in cadrul Avocatnet.ro?

Ce alte informatii v-ati mai dori sa aducem acolo? Ce lucruri doriti sa aflati despre bursa?
Cel mai recent răspuns: merlyn , utilizator 17:24, 30 August 2009
Cred ca este necesar mai ales daca incerci sa intri pe Bursa si sa joci. Nu cred ca ar fi rau sa ne prezentati modul in care se poate intra , reguli , cu cine trebuie sa intri in contact , ce brokeri sunt cei mai credibili ,.
E utila o asemenea sectiune... E utila (si) deoarece e bine ca tot mai multi oameni sa invete acest "joc”. Oarecum, poate fi o... forma de economisire cu... dobanzi mari.(castig mai rapid). Dar si pierderi "de succes”!

Rgulile "jocului” nu sunt excesiv de complicate si pot fi invatate de cineva care vrea sa le studieze... Incepatorii ar trebui sa ceara ajutorul unui broker (in care sa aiba incredere... – nu scriu asta de florile marului). Apoi, cel care vrea sa "joace” la bursa trebuie sa aiba timpul necesar sa studieze "mersul” valorii actiunilor – se orienteaza catre o societate (sau catre doua sau trei, la inceput) si urmareste fluctuatiile (eventuale ale) pretului actiunilor. Pt a putea "specula la sange” e necesar a se obtine informatii si despre societatea in sine (de ex, nemultumirea muncitorilor ar putea duce la o greva, iar greva determina, de regula, scaderea valorii actiunilor).

Sa nu inteleaga cineva ca "Bursa” se rezuma numai la ceea ce am scris mai sus!

Totul e sa avem informatie, timp (sau un broker de incredere), bani si... intuitie.
cred ca este utila, poate nu ar fi rau sa includeti la categoria consultanti si aceasta sectiune
vis -a vis de sfaturi... ma indoiesc sa mai existe cineva in masura sa dea sfaturi pertinente cu privire la bursa. TOTUL ESTE HAOTIC.
Consider ca sectiunea propusa este foarte utila si poate include:
- sfaturi si recomandari pentru cei interesati de investitii pe pitata de capital
- informatii despre institutiile implicate in piata de capital
- diverse analize si news din domeniu

Felicitari pentru initiativa!
Sectiunea Bursa este foarte utila si cred ca un procent din noi cochetam sau am cochetat cu BVB , inainte de a scadea dramatic .
Cred ca poate contine informatii despre:
- modalitati de investire pentru cei interesati sa investeasca
- coparatii cu bursele straine
- modalitatea de investire in Nasdaq
- si evident probleme juridice care apar referitoare la subscrieri / majorarile de capital la principalii indici bursieri..

DA , este utila si cred in aceasta sectiune !

Alte discuții în legătură

Serviciu semnale de tranzacționare forex. cum aș putea încadra această activitate economică? ciprian.moraru ciprian.moraru Buna ziua! Tranzactionez pe pietele valutare si as dori sa initiez un serviciu de semnale de tranzactionare. Ce presupune acest serviciu?! In urma unor ... (vezi toată discuția)
Investitii fara moarte la bursa Virginia Alexandrescu Virginia Alexandrescu RRC,TGN,DAFR,SNP,TEL, etc utilitati......acestea nu au moarte....,scaderi temporare poate. In plus cred ca suntem foarte jos cu preturile ceea ce inseamna ... (vezi toată discuția)
Vanzare actiuni sif blackjack blackjack Buna ziua, As dori sa vand 6000 actiuni SIF Muntenia. Cum trebuie sa procedez si care este pretul acestora? (vezi toată discuția)