avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 809 soluții astăzi

Rămâi informat cu avocatnet.ro, acum și pe Google News. Click aici și apasă pe urmărește-ne (follow sau steluță)!

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Angajament de plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Angajament de plata

In noiembrie 2011 Curtea de Conturi mi-a cerut un angajament de plata pentru recuperarea sumei privind sporul de ecran pe care mi-a imputat-o, am inceput sa platesc lunar la casieria unitatii dar nu am mai platit deoarece a fost publicata L.84/2012, intru sau nu sub incidenta legii?
Curtea de conturi spune ca nu deoarece am semnat angajamentul.
Astept un raspuns.
Multumesc!

Alte discuții în legătură

Acordul scris/angajament de plata nichiforgm nichiforgm Acordul scris sau angajamentul de plata reprezinta titlu executoriu? In cazul unei imputatii facuta de Curtea de conturi, acordul scris reprezinta titlu ... (vezi toată discuția)
Actiune in restituirea de catre salariat a unei plati primite fara drept jalaboi jalaboi in perioada 1.05. 2009- 28.02.2010 am primit un spor mai mare cu 10% mai mare (de la 15% la 25%) fara a semnat nici un act aditional. In urma unui control la ... (vezi toată discuția)
Legea 84/2012 simona_iunie simona_iunie Buna ziua. Va rog sa ma ajutati sa inteleg exact ce spune legea nr.84/2012, in sensul ca am de retinut la o institutie publica bani aferenti platii unor ore ... (vezi toată discuția)