avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 680 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... investire formula executorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

investire formula executorie






indraznesc sa va cer un sfat va rog din suflet daca ma puteti ajuta....am trecut printr un proces de partaj....dupa trei ani de judecata aceasta a fost hotararea instantei : Solutie: Admite în parte acţiunea formulată de reclamantul-pârât C.I împotriva pârâtei-reclamante C.E. Admite în parte cererea reconvenţională formulată de pârâta reclamantă Omologhează raportul de expertiză judiciară în specialitatea construcţii efectuat de expert Dumitru Săndulescu, varianta 1. Atribuie în proprietate şi posesie pârâtei-reclamante C.E imobilul apartament nr. 46, cu trei camere ,situat în.. jud.. Obligă pârâta reclamantă la plata către reclamantul pârât a sumei de 28.586 lei cu titlu de sultă. Omologhează raportul de expertiză tehnică judiciară întocmit de expert P N, varianta 1. Atribuie în proprietate şi posesie reclamantului pârât lotul compus din următoarele bunuri mobile: o canapea, un fotoliu, un taburet, un televizor LCD marca LG,, un calculator( monitor+ unitate), o imprimantă şi un aragaz Zanussi cu patru ochiuri. Atribuie în proprietate şi posesie pârâtei reclamante lotul compus următoarele bunuri : mobilă bucătărie (2 corpuri mari, 2 corpuri suspendate, 1 corp pe hotă), mobilă dormitor (dulap cu 3 uşi, dulapuri suspendate,raft,două noptiere, servantă, raft+pat), o canapea, un fotoliu, un taburet, un frigider BEKO, o maşină de spălat marca Wirpool şi DVD cu 2 boxe. Obligă pârâta reclamantă să achite reclamantului pârât sume de 33 lei cu titlu de sultă. Omologhează raportul de expertiză contabilă întocmit de expert R G. Stabileşte în sarcina ambelor părţi ,să achite, în contribuţie egală, restul de 30625,11 lei din contravaloarea ratelor datorate în baza contractului de credit nr. 0602180/11.07.2008 încheiat cu Alpha Bank – şi a contractului de credit bancar nr. B0020035/25.07.2008 încheiat cu Banca Românească SA. Stabileşte în sarcina ambelor părţi să achite, în contribuţie egală, suma 7129,39 lei , reprezentând restanţe la cheltuielile de întreţinere datorate Asociaţiei de proprietari bl.. Compensează cheltuielile de judecată. Cu recurs în termen de 15 zile de la comunicare. Pronunţată în şedinţă publică, azi 25.11.2011.
Asupra acestei hotarari fosta sotie a facut recurs...l a castigat si aceasta este hotararea irevocabila data de tribunal...SOLUTIE: admite recursul declarat de recurenta S E impotriva incheierii din 02.11.2010 şi a sentinţei civile nr. 6939/2011 pronunţate de Judecătoria Giurgiu, pe care le modifica astfel: încheierea din 02.11.2010 în sensul că pârâta reclamantă S E are cotă de 80%, iar reclamantul pârât cotă de 20%, la dobândirea apartamentului situat în... inlătură dispoziţiile contrare din incheierea atacată şi menţine celelalte dispoziţii ale acesteia. sentinţei civile nr. 6939/2011 in sensul că: obliga pârâta reclamantă la plata catre reclamantul pârâta sumei de 19.874 lei cu titlu de sultă de la bunul imobil. înlătură dispoziţia contrară privind sulta de 28.586 lei de la imobilul din hotărârea atacată. dispune restituirea catre recurentă a sumei de 322 lei ce reprezintă taxa judiciara de timbru nedatorată pentru calea de atac a recursului. obliga intimatul să plătească recurentei suma de 317 lei cheltuieli de judecată. irevocabila la data de 06.06.2012.
As vrea sa investesc cu formula executorie,stiu ca se poate pt ca aceasta hotarare este irevocabila....dar intre timp eu am depus la judecatorie o cerere precizatoare cu privire la impartire creditelor,aceasta cerere este si acum suspendata de instanta....in acest caz mai pot investi cu formula executorie ? sau trebuie sa astept judecarea acestei cereri ?
Va multumesc frumos.













2 02Prietenii mei
mirela z
fara status



rbr
fara status




Vezi lista completa


+ Adauga prieteni



Citeste mai mult: www.avocatnet.ro/content/con...

Alte discuții în legătură

Partaj judiciar ionutgcalin ionutgcalin Buna ziua,dupa 2 ani de judecata..timp..bani si nervi intinsi la maxim..in sfarsit instanta s a pronuntat asupra acestui partaj...am si eu o nelamurire cu ... (vezi toată discuția)
Interpretarea unei hotarari judecatoresti stefan25 stefan25 buna ziua! la hotararea de mai jos,trebuieste sa platesc si cheltuielile de judecata sau daca nu sunt mentionate nu le platesc,cum se procedeaza? Solutie: ... (vezi toată discuția)
cand (momentul) castigatorul partajului devine - unic proprietar? la pronuntarea - recursului//irevocabil sau la momentul - platii sultei = 3 ani de la recurs ? ContSters124097 ContSters124097 VINZARE IMOBIL -IN PARTAJ ((de la reclamanta ,,-la fiica partilor/nevinovata)),,FARA PLATA SULTEI-PROMISE IN INSTANTA = O MIZERIE,MURDARIE - COLOSALA ... (vezi toată discuția)