avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... O lamurire urgenta, va rog mult! reluare activitate in ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

O lamurire urgenta, va rog mult! reluare activitate in baza unei sentinte executorii

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati sa ma luminez!
Un angajat al primariei isi reia activitatea in urma unei sentinte executorii de drept.
Dispozitia de repunere in drepturi are inscrisa alta functie - referent (anterior disponibilizarii era personal contractual- inspector I A.
1. prima dispozitie care i-a fost inmanata pt acord (semnatura) avea inscrisa functia de referent , iar fisa postului avea inspector I A. Angajatul a refuzat sa semneze, motivand ca pe dispoz este o functie (fara clasa, grad), rugandu-i pe cei de la serv. resurse umane sa modifice greseala (sa fie identica functia pe ambele documente).In urma ACESTEI Solicitari A FOST RECHEMAT SI I S-A DAT ALTA DISPOZ., insa fara fisa postului. Salariatul a observat si a cerut si fisa postului.
Fara succes!
Sustinerea acestei modificari este ca (in perioada de 1 si 8 luni de la disponibilizare) institutia nu mai are acel post de personal contractual ci doar de referent (in HCL - hot care a modificat organigarama institutiei in baza sentintei primite de la tribunal de salariat) se regaseste doar functia de referent - fct publica)
Intrebare: se motiveaza ca nu este nici o diferenta intre pers contractual -inspector I A si referent (atentie simplu referent): nici la bani , nici la incadrare ? Conform legii 284/2010 si 285 exista aceasta identitate intre referent simplu si inspector I A?
Va multumesc mult pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Referent ia = inspector ia??? domni56 domni56 Buna ziua, Va rog un raspuns! Un angajat al primariei isi reia activitatea in urma unei sentinte executorii de drept. Functia detinuta anterior era de ... (vezi toată discuția)
Cum se face reincadrarea corect a unui referent cu studii superioare daca nu se mai regaseste nici functia, nici gradul??? ma poate ajuta un specialist???? Lauraaionescu Lauraaionescu In anu l 2009 eram incadrata intr-o institutie publica pe functia de referent admin. si relatii publice, gr. III. Prin Legea 330/2009 ... (vezi toată discuția)
Transformare din contractual in functie publica gabibeldean gabibeldean Buna ziua. Ca urmare a reorganizarii institutiei (Primarie) au fost transformate un numar de functii contractuale in functii publice. Avem avizul ANFP si HCL. ... (vezi toată discuția)