avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 601 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale somaj tehnic - revisal
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

somaj tehnic - revisal

Nu sunt foarte lamurita in legatura cu inregistrarea in revisal a perioadei de somaj tehnic. Nu apare ca obligatoriu de inregistrat in revisal, dar daca mergem la inregistrare suspendari, apare art.52/ 1/ d /CM, ca motivatie legala a suspendarii. Deci se inregistreaza sau nu somajul tehnic in revisal? Si daca da - pentru ce perioada?(nu ai un termen fix pana la care faci suspendarea, poti sa-i chemi pe oameni oricand ai nevoie de ei); mergi pe contractul fiecarui om si inregistrezi aceeasi decizie, sau faci decizii individuale de suspendare?
Multumesc anticipat pentru ajutor

Alte discuții în legătură

Somaj tehnic alexandra24 alexandra24 Buna ziua,daca societatea decide intrarea in somaj tehnic de la 01.03.13 trebuie intocmita declaratie pe propria raspundere a conducerii si se depune la ITM,se ... (vezi toată discuția)
Suspendare activitate anymaryh anymaryh Buna ziua! Imi puteti spune, va rog, in cazul in care un salariat solicita 15-20 zile concediu fara plata pt probleme personae, trebuie sa-i fac suspendarea ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic aijin aijin Buna ziua. As dori sa stiu care sunt etapele care trebuie urmate in cazul somajului tehnic. Pot fi trimisi in somaj tehnic doar o parte din angajati? (vezi toată discuția)