avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 654 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... DEPUNERE JURÃMINTE CONSILIERI LOCALI
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

DEPUNERE JURÃMINTE CONSILIERI LOCALI

Bună ziua!
Aş dori să ştiu dacă,în cazul în care au absentat de la şedinţa de constituire a Consilului Local, 3 consilieri locali îşi pot depunde jurămintele dacă nu este trecut ca punct pe ordinea de zi această procedură.
Ordinea de zi o stabileşte Primarul.Poate fi sancţionat secretarul u.a.t. pentru nedepunerea acestor jurăminte,dacă aceşti consilieri care au absentat de la şedinţa de constituire a Consilului Local sunt prezenţi la dezbateri?
Vă mulţumesc pentru timpul acordat!

Alte discuții în legătură

Consilierul local care este bolnav se poate invoi? cri_secret_ina cri_secret_ina As dori sa stiu daca,in situatia in care a suferit o operatie,un consiler local poate primi indemnizatia si pentru sedintele la care a lipsit. De catre cine ... (vezi toată discuția)
Atributii si responsabilitati secretar uat anisoara71 anisoara71 as dori sa-mi spuneti care sunt atributiile secretarului de consiliul local s compartimentele care i se supun. multumesc (vezi toată discuția)
Legea 215/2001 julien_slbz julien_slbz Are cineva noile modificari ale Legii 215 din 2001...? Vin alegerile si ar trebui sa fim la curent... Poate le publicati...Multumesc (vezi toată discuția)