avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... promovare functie publica in alta institutie
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

promovare functie publica in alta institutie

Buna ziua. Am participat la un concurs de promovare pentru o functie publică in alta institutie decat cea in care lucrez. acum nu stiu sigur cum trebuie sa procedez. Sa fac o cerere pentru incetarea raportului de serviciu cu acordul partilor la institutia unde lucrez sau este alta modalitate? Multumesc pentru ajutor.

Alte discuții în legătură

Numire pe functie publica de conducere ciancu ciancu Vă rog să-mi spuneţi cum trebuie procedat legal în situaţia în care un funcţionar public de execuţie participă la un concurs de ocupare prin recrutare ... (vezi toată discuția)
Incadrare functii publice clim adriana elena clim adriana elena Buna ziua. Am fost functionar public pana in data de 10 noiembrie 2008, incadrarea a fost Consilier ClasaI grad Prinicpal Treapta 1 am fost numita in aceasta ... (vezi toată discuția)
Temeiul legal pentru incetarea raportului de serviciu Gina129 Gina129 In institutia publica in care lucrez am intalnit urmatoare situatie: Persoana angajata pe perioada determinata pana la revenirea titularului postului Pana ... (vezi toată discuția)