avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 799 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general factura motorina cu si fara tva
Discuție deschisă în Contabilitate în general

factura motorina cu si fara tva

buna ziua. sunt o firma de transport marfa care are un contract cu firma x din UE. eu efectuez transport marfa pentru aceasta firma. am si un card de motorina de la o firma y tot din UE. facturile de la motorina si taxe de drum se declara in 390?
facturile de la motorina sunt cu TVA iar pe aceeasi factura sunt si taxele de drum care sunt cu TVA 0. ian decontul de TVA se declara atat motorina cat si taxele de drum la rd 26? se aplica taxare inversa?

Alte discuții în legătură

Transport intracomunitar danidaniela3 danidaniela3 Buna ziua, am un caz putin mai special: o firma de transport din Romania presteaza servicii de transport intracomunitar unei casa de expeditii din ... (vezi toată discuția)
Tva la factura externa marianavatany@yahoo.com marianavatany@yahoo.com Buna ziua,apelez din nou la ajutorul dv. Ma confrunt cu urmatoarea problema: -am primit o factura emisa cu tva de catre un furnizor din Austria-cod valid ... (vezi toată discuția)
Recuperare tva otomed otomed Societatea noastra are ca obiect de activitate \"Transporturi rutiere de marfuri\" si a incheiat un contract cu Shell Hungary pentru achizitia de taxe drum, ... (vezi toată discuția)