avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Oferte sub pretul de pornire al licitatiei
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Oferte sub pretul de pornire al licitatiei

Buna ziua!

La o licitatie pentru executarea unei garantii imobiliare au fost 3 participanti cu oferte de: 1. pretul de pornire al licitatiei, 2. 60% din pretul de pornire , si 3. 70% din pretul de pornire. Licitatia se poate tine? Nu ar trebui declarat adjudecatar cel cu oferta egala cu pretul de pornire?

Alte discuții în legătură

Oferte sub pretul de pornire al licitatiei Alexandru Raduly Alexandru Raduly Buna ziua! La o licitatie pentru executarea unei garantii imobiliare, pretul de pornire este de 75% din evaluare, au fost prezenti 3 participanti cu oferte ... (vezi toată discuția)
Licitatie imobil in calitate de unic ofertant analysa analysa Buna ziua. As dori sa particip la o licitatie publica pentru o casa. Este a treia licitatie, dar nu sunt sigura de un lucru: pretul de pornire este de 396.000 ... (vezi toată discuția)
Licitatie publica Robert S. Robert S. Doresc sa particip la o licitatie publica pentru a achizitiona un imobil. In publicatia de vanzare imobiliara e trecut pretul de pornire al licitatiei fara ... (vezi toată discuția)