Dragos Mateescu 
	    	Avocat

Dragos Mateescu 
	    	Avocat	    

ContSters90552 
	    	Utilizator

ContSters90552 
	    	Utilizator	    

ContSters90552, utilizator
			 ContSters90552 
	    	Utilizator

ContSters90552 
	    	Utilizator	    

Va recomand sa apelati la un mediator. Exista sanse sa rezolvati ceva mai repede.
			 Mediator_Bucuresti	                   

In cartea “ MEDIEREA – O perspectiva psihologica asupra solutionarii conflictelor “ scrisa de Freddie Strasser ( psihoterapeut)  si Paul ... (vezi toată discuția)
	                    Mediator_Bucuresti	                   

In cartea “ MEDIEREA – O perspectiva psihologica asupra solutionarii conflictelor “ scrisa de Freddie Strasser ( psihoterapeut)  si Paul ... (vezi toată discuția)

trope_doi	                   

Cautand o anumita hotarare judecatoreasca am “rascolit” Google si am “descoperit” o sentinta in care doi adulti – prin mediere ... (vezi toată discuția)
	                    trope_doi	                   

Cautand o anumita hotarare judecatoreasca am “rascolit” Google si am “descoperit” o sentinta in care doi adulti – prin mediere ... (vezi toată discuția)

Cristi_33	                   

Buna ziua,
exista vreo posibilitate/procedura legala prin care unul dintre soti sa despagubeasca pe celalalt sot cu c-valoarea partii acestuia dintr-un bun ... (vezi toată discuția)
	                    Cristi_33	                   

Buna ziua,
exista vreo posibilitate/procedura legala prin care unul dintre soti sa despagubeasca pe celalalt sot cu c-valoarea partii acestuia dintr-un bun ... (vezi toată discuția)