avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 411 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu medical dupa alt concediu medical
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu medical dupa alt concediu medical

Am o prietena care din decembrie 2010 si pana in iunie 2012 a fost in concediu medical cu diagnostic de cancer. Din 18 iunie a inceput serviciu iar acum in luna octombrie va incepe tratamentul de interferon pentru ca a contactat si virusul hepatic C. Mai poate intra in concediu medical si cine il poate da? Daca da in baza carei legi se mai poate da concediu medical?

Alte discuții în legătură

Timpul de lucru individualizat vylut vylut Ce lege permite unui bolnav de hepatita cu virus C , care a inceput tratamentul cu interferon, sa lucreze mai putin de 8 ore/zi? (vezi toată discuția)
Pensie de boala Ciobanu niculina Ciobanu niculina Vreau sa stiu daca pot avea pensie de boala..deoarece am hepatita c sunt in tratament cu interferon ptr 3 luni.sunt operată pe coloana de 5 ani..dar am lucrat ... (vezi toată discuția)
Ma pot pensiona pe caz de boala Gheorghe liviu Gheorghe liviu Am hepatita virus c din 2010 am facut interferon si am avut atunci o âncercare de a ma pensiona de atunci si pâna acum nu am mai avut medical dar in 2017 am ... (vezi toată discuția)