avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Apartament ultracentral luat pe legea 112/95
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Apartament ultracentral luat pe legea 112/95

se mai poate face ceva la ora actuala?
Actiuni judecatoresti: actiune in constatarea nulitatii contractului de vanzare/cumparare in 12/12/19996

Daca se mai poate face ceva va rog sa-mi spuneti ce anume.

Va multumesc
Cel mai recent răspuns: drmagdabotez , utilizator 01:07, 14 Octombrie 2012
despagubiri daca ati formulat in termenul legal notificare conform legii 10/2001. Actiunea in constatarea nulitatii contractului e prescrisa de mult.
Actiunea in constatarea nulitatii contractului a fost efectuata in termen legal,apartamentul nu a fost cerut conform legii 10/2001.Va multumesc mult pentru raspuns ,sper ca se mai poate face ceva.
țiuni judecătorești: acțiune în constatarea nulității contractului de vânzare-cumpărare nr. 1140/28786 din 12.12.1996 , constatarea nulității Deciziei nr. 1433/30.09.1980 a Biroului Permanent al Comitetului Executiv al Consiliului Popular al Municipiului București. Dos.civ.nr. 12691/2002 al Judecătoriei sector 1, perimat potrivit sent.civ.nr. 8248/19.12.2003.

Acestea sunt toate actiunile,va rog mult sa-mi spuneti daca se mai poate face ceva.
Va rog mult sa ma ajutati,sunt cetatean roman,dar locuiesc in SUA si vreau sa stiu daca mai pot face ceva ca sa obtin macar despagubiri.
Mii de multumiri.
din pacate nu mai aveti ce face in aceste conditii. Pt siguranta formulati o cerere catre Primaria pe raza careia se afla situat imobilul si intrebati daca s-a depus vreo notificare. Poate nu stiti dvs de existenta notificarii. Ar fi singura sansa.
Pacat ca s-a perimat acel dosar in 2003.

Alte discuții în legătură

Contract vanzare-cumparare apartament niculaucarmen niculaucarmen cine ma poate ajuta in urmatoarea problema: la cumpararea unui apartament am facut contract de vanzare-cumparare fara autentificare la un birou notarial, ci ... (vezi toată discuția)
Contractul de mana... valabil sau nu? Hopy Hopy Probabil s-a mai discutat despre acest subiect, n-as vrea sa va plictisesc reluandu-l insa ma \"roade\" de cateva zile si nu prea stiam la cine sa apelez. Am ... (vezi toată discuția)
Actiune prin care se contesta decizia primarului general blackmephisto blackmephisto Sunt chrias la AFI si doresc sa cumpar apartamentul in care locuiesc, dar doua persoane care au pretins ca sunt mostenitorii unui vechi proprietar al ... (vezi toată discuția)