avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 868 soluții astăzi

Creștem împreună! Datorită vouă, comunitatea avocatnet.ro a înregistrat 12,8 milioane de vizite în primele 7 luni din 2025.

Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... competenta anulare act si raspundere procesuala pasiva ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

competenta anulare act si raspundere procesuala pasiva a notarului

1Are judecatoria competenta de anulare act Contract intretinere, sau este de competenta tribunalului/curtii de apel ?
2Are notarul instrumentator raspundere procesuala pasiva pt nerfespectarea prev. legii 36/1995 si cearea unui prejudiciu material sau trebuie chemata in judecata Asociatia notarilor, deoarece acesta invoca art 26 din legea amintita ?

Alte discuții în legătură

Competenta notar eraz eraz Actul de vanzare/cumparare poate fi autentificat de un notar pentru orice judet in afara zonei de competenta exclusiva a acestuia (curte de apel, camera ... (vezi toată discuția)
Succesiune fara anuntarea celorlati mostenitori zoe2015 zoe2015 Suntem 3 frati, unul dintre ei a deschis succesiunea fara a ne anunta pe toti obtinand drepturile din masa succesorala si a celorlalti frati. Nu cunoastem in ... (vezi toată discuția)
Succesiune, ascundere mostenitori amalia94 amalia94 Buna ziua, am o intrebare: tatal meu a decedat si am aflat abia dupa un an ( Mentionez ca tata s-a- despartit de mama in urma cu mult timp) .Actuala sotie a ... (vezi toată discuția)