Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

MODEL PLANGERE LA TRIBUNALUL MUNCII

Buna ziua, in urma insultelor in fata colegilor, a incalcarii demnitatii in munca si abuzurilor privind modificarea in contractul individual de munca fara acordul meu m-am decis sa deschid un litigiu de munca insa nu stiu cum trebuie sa arate acea plangere pe care vreau sa o depun la tribunalul muncii. V-as fi foarte recunoscator daca m-ati putea ajuta. Va multumesc anticipat, o zi buna!

Alte discuții în legătură

Plangere insulta si calomnie Alina9999 Alina9999 Buna ziua, de curand am avut o discutiecu un fost angajator care m.a acuzat de niste fapte pe care nu le poate dovedi, m.a ameninta ca sotia sa lucreaza in ... (vezi toată discuția)
O persoană mi-a adus injurii. există o limită de timp de la data faptei în care se poate depune plângere la poliție? Irina Barta Irina Barta Bună ziua! Am o întrebare referitoare la perioada în care se poate face o plângere la politie împotriva unei persoane care mi-a adus injurii? Este un ... (vezi toată discuția)
Demisia maticanelia maticanelia se poate demisiona fara preayiz lichidare la zi ? in conditiile in care ,la locul de munca se comporta urat {injuraturi urlete stres etc} si eu am o oferta mai ... (vezi toată discuția)