Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Adeverinta prevazuta la art. 18 din Normele metodologice de aplicare a Legii 76/2002 Citeste mai mult: http://www.avocatnet.ro/content/forum%7CdisplayTopicPage/topicID_146909/Adeverinta-prevazuta-la-art-18-din-Normele-metodologice-de-aplicare-a-Legii-76

Buna ziua,aceasta adeverinta trebuie luata de la ultima firma de care am lucrat , sau de la toate firmele ,pentru ca din 2004 pana in prezent ,eu am lucrat la 5 firme.
Trebuie sa iau aceasta adeverinta de la toate firmele ?
Va multumesc .

Alte discuții în legătură

Somaj dupa concediu crestere copil ghuica ghuica Buna ziua. Am fost in CCC din 2008 pana acum (doi copii) si intre timp, firma la care am lucrat s-a inchis. Va rog sa-mi spuneti, daca ati mai intalnit o ... (vezi toată discuția)
Concediu medical somer de 7 luni ionescu eduard ionescu eduard Sunt somer de 7 luni(am lucrat in ultimele 24 luni,inainte de a intra in somaj, la 2 firme:la una pana in august 2008 iar la alta din 1iulie 2009 pana in 30 ... (vezi toată discuția)
Coasigurat Stefan17 Stefan17 Buna ziua Sotia mea are diabet de aproape 13 ani, dar ultimi 12 ani a locuit in Spania, ne-am casatorit de 2 luni si s-a mutat in Romania, doresc sa o inscriu ... (vezi toată discuția)