In cursul acestui an(2012)a aparut pe internet(www.autovit.ro) un anunt cu un autoturism Skoda Octavia la vanzare.Am vb la numarul de telefon afisat pe site si m-am intalnit cu respectivul in Bucuresti,i-am dat banii(2650 Euro)am semnat contractul de vanzare cumparare si am luat masina(in acte figurataL.I.ca proprietar din 2005).Respectivul de la care am luat masina nu era proprietar,era doar un intermediar care a venit cu masina la Bucuresti,toate actele fiid pregatite pentru vanzare.Masina fiind cu numere de Arges
In data de 12 Octombrie 2012 m-am prezentat la reprezentanta RAR Vrancea pentru a efectua certificat de autenticitate,ca sa pot trece masina pe numele meu si in carte.Aici mi s-a comunicat ca masina a fost respinsa la reprezentanta R.A.R Arges.Dorind sa aflu mai multe informatii m-am dus la reprezentanta R.A.R Iasi unde mi s-a comunicat in scris,ca aceasta masina(AG-28-NLS)prezinta suspiciuni la nr.de poansonare iar cei de la Porsche Romania NU recunosc aceasta serie de sasiu(aceasta serie de sasiu nu exista in baza lor de date,NUs-a fabricat o Skoda Octavia cu aceasta serie de sasiu).
In baza de date a R.A.R aceasta masina nu figureza cu nici o poza in toti cei 13 ani de existenta a ei.
In concluzie mi s-a vandut un produs FALS.Culmea,ca are si I.T.P valabil.
Masina are carte,talon,certificat fiscal,ITP valabil.
Ma sfatuiti ca in perioada urmatoare sa ma adresez politiei/sa-mi angajez un avocat in solutionarea acestui caz?Daca nu pot recupera banii de la fostul proprietar.