avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 385 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... chemat in garantie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

chemat in garantie

Buna ziua!

In cazul in care o persoana fizica este "chemata in garantie", in cadrul unui proces civil, de catre parat(societate asigurari), ca urmare a faptului ca mandatara directa a societatii este in insolvabilitate(broker), pentru eventualitatea in care reclamantul din cadrul procesului va solicita pretentii financiare paratului(societatea de asigurare), exista obligatia ca persoana fizica sa se prezinte? Care ar fi urmarile neprezentarii si cum s-ar putea invoca motive financiare(scrisoare adresata instantei). Cum ar fi formulata o asemenea cerere?(obiectul dosarului-constatare nulitate act-pensii private)

Multumesc!

Alte discuții în legătură

Codul de procedura civila kykysor kykysor Articolul 60 din CODUL DE PROCEDURA CIVILA Chemarea in garantie Art. 60. - Partea poate sa cheme in garantie o alta persoana impotriva careia ar putea sa ... (vezi toată discuția)
Calitate procesuala pasiva in persoana reclamantului? Bahar Bahar Sint proprietara unui imobil din Bucuresti. In 2006 imobilul meu a fost vindut in mod fraudulos, in baza unei procuri speciale aparent emise de mine, unei ... (vezi toată discuția)
Posibilitate retragere plangere ana_abo ana_abo O SC cu profil agricol este chemata in judecata pentru neplata arenda catre o persoana fizica. DACA admin. societatii ajunge la intelegere cu aceasta persoana ... (vezi toată discuția)