avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... abuz de putere sau de functie?
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

abuz de putere sau de functie?

La la scoala unde este copilul meu am reclamat la director faptul ca invatatoarea nu se ocupa de copil si ca mereu spune ca aceste lucruri trebuia sa le stie de la gradinita. Doamna invatatoare a inceput sa se planga celorlalti parinti ca am cerut sa plece, ceea ce nu este adevarat, fapt recunoscut si de dumneaei in cadrul unei sedinte in fata parintilor si a directorului scolii. Numai ca dumneaei a influentat o parte din parintii celorlalti copii iar unul din ei care este politist si detine o functie l-a reclamat pe sotul meu la serviciu( sotul meu lucreaza intr-o institutie publica) precum ca a amenintat-o pe doamna invatatoare. Discutia cu privire la educatia copilului purtata de mine cu invatatoarea si cu directorul scolii nici macar nu a fost purtat de sotul meu.
As dori sa stiu daca domnul politist a facut abuz de functia dumnealui apeland la seful sotului meu, ca acesta sa ii puna in vedere sotului meu sa nu o mai reclamam pe doamna invatatoare?

Alte discuții în legătură

Invatamant (probleme cu invatatoarea) ContSters172400 ContSters172400 Buna seara, Este ok daca ascund un reportofon in ghiozdanul copilului (fara stirea lui) ca sa aflu ce se intampla cu adevarat in clasa? Copilul meu, care ... (vezi toată discuția)
Bataia la scoala marianacornaciu marianacornaciu Cine e raspunzator pentru faptul ca un elev este batut zilnic de catre alti elevi din clasa? Pot fi trasi la raspundere parintii avand in vedere ca sunt copii ... (vezi toată discuția)
Marginalizare, umilinta laurentiunicolae laurentiunicolae copil grupa zero umilit de cativa parinti ,marginalizat nu mai vrea sa mearga la scoala sub pretextul ca nu se joaca copii cu el .Mentionez ca parinte am mers ... (vezi toată discuția)