avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 377 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate buna tuturor - avansare mapn
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

buna tuturor - avansare mapn

va rog imi puteti raspunde la o intrebare, ce va fi cu lurea gradelor de la anul in mapn
Cel mai recent răspuns: dyenwtzaa , utilizator 21:05, 20 Noiembrie 2012
De subofiteri, ofiteri?
Depinde de mai multi factori, nu-i asa? Vechime in grad, functia pe care o detineti, studii...:)
am auzit ca de la anul se vor lua gradul l;a functii stie cineva ceva?
Ca sa fiti avansata in grad trebuie sa participati la niste cursuri si sa sustineti examen. Sau poate nu este la fel ca in Min. de Interne. :rolleyes:

Cu functiile e cam la fel, din ceea ce stiu eu. Functia doboara gradul uneori, nu-i asa ;)?
dap asa e functia doboara gradul...dar eu ma refeream la faptul ca aceste grade vor fi luate ,,nu prea stiu multe despre asta de aia intrebam
De ce nu intrebati Dvs. la biroul care se ocupa de pregatirea acestor dosare in cadrul unitatii unde lucrati? Cred ca dansii sunt cei mai in masura sa va comunice astfel de informatii, mai ales dupa avalansa de avansari ilegale din armata.

Alte discuții în legătură

Job in armata Manuela23 Manuela23 Cum ajungi sa lucrezi in armata avand studii de drept? Examene,cumva!? Si ce anume poti profesa ca jurist, dupa studii, in armata? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Personal contractual civil - functii prin cumul. pccmapn pccmapn Buna ziua! Sunt personal contractual civil angajat la o unitate militara pe functia de inginer de sistem. Este legal sa mi se dea 5 functii prin cumul (fara ... (vezi toată discuția)
Procuror militar lasa_vrajeala_frate lasa_vrajeala_frate inteleg ca pentru a dobandi functia de procuror respectiv judecator este necesara admiterea in magistratura,in eventualitatea finalizarii acesteia procurorii ... (vezi toată discuția)