avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 700 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Noul Cod CAEN 2008 cod caen consultanta marketing
Discuție deschisă în Noul Cod CAEN 2008

cod caen consultanta marketing

Am o firma care are ca obiect secundar codul 7022 si un alt cod ca obiect principal. Contractele pe care le-am facut pina acum se refera la consultanta privind strategiile de marketing pentru dezvoltarea respectivelor firme. V-as ruga sa-mi spuneti daca e bine sau trebuie sa schimb ceva?
Cel mai recent răspuns: chandrei , utilizator 09:01, 22 Noiembrie 2012
Pentru a putea desfasura activitati pe codul 7022 trebuie sa il aveti autorizat pentru desfasurare, nu este suficient sa fie numai inscris in actul constitutiv. Verificati daca codul 7022 este inscris in certificatul constatator de autorizare a obiectelor de activitate pe care le desfasurati (este certificatul tiparit pe o singura coala A4).
Va multumesc pentru raspuns. In actul constatator am codul 4619 intermedieri in comertul cu produse diverse, dar cum am spus am sus am facut studii de piata privind clienti, preturi sau produse.
Intermedieri este o activitate, consultanta si management este alta activitate. Daca nu aveti autorizat 7022 solicitati Registrului Comertului autorizarea acestei activitati prin depunerea declaratiei model 2 sau 3, dupa caz.
Daca aveti venituri realizate in urma unei activitati care nu este autorizata pentru desfasurare se considera venituri realizate ilicit si se confisca.
Va multumesc inca o data pentru raspuns. Pentru activitatea care o prestez si anume studii de piata privind eventuali clienti sau preturi sau alte produse care ar fi codul caen ?
Cel pe care vi l-a indicat Lucian Huzum: 7022 - Activitati de consultanta pentru afaceri si management.
Descrierea clasei este:
Aceasta clasa include acordarea de consultatii, indrumare si asistenta operationala pentru firma si alte organizatii pe probleme de management, cum ar fi: [...] obiective si strategii de marketing [...].

Alte discuții în legătură

Autorizare activitate srl la terti Eugenia04 Eugenia04 Buna seara, Doresc sa depun pentru un SRL un dosar pentru autorizarea unor obiecte secundare de activitate (coduri CAEN) existente deja in actul ... (vezi toată discuția)
Ce activitati concrete se pot desfasura pe cod caen 7022 ?? florin89 florin89 Buna seara, Revin si eu cu 2 intrebari si anume: 1. a) Ce activitati concrete se pot desfasura pe codul caen 7022 - Consultanta pentru afaceri si ... (vezi toată discuția)
Intermedieri sau consultanta ministru_ ministru_ Buna seara! Imi poate spune cineva daca intermedierile sunt considerate operatii de consultanta si management conform Codului Fiscal sau nu? Daca da imi poate ... (vezi toată discuția)