Filtrează articole după
Explicăm Legislația
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

instructiuni aplicare lege 448 din 2006

am si eu o nelamurire....bunica mea este o persoana cu handicap nu mai vede.bunicul meu a depus actele ptr pers cu handicap in data de 02.10.2012.legea prevede ca in termen de 60 zile se face evaluare....a fost facuta...intrebarea mea e de cand incepe plata?din data de cand au fost depuse actele?

Alte discuții în legătură

Castigarea unui proces... cum recuperez bani? Larrry Larrry Buna ziua, Printr-o sentinta civila, care a fost data la inceputul luni octombrie 2012, am castigat procesul, in sentita este scris ca obliga parata sa ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil-indemnizatie ana duican ana duican Buna seara,as avea si eu o nelamurire legata de urmatoarea situatie:sunt mamica unei fetite de 1 an si 4 luni,dupa nastere a fost diagnosticata cu malformatie ... (vezi toată discuția)
Facilitati pentru persoane cu handicap!! netsky netsky Salut!Sunt o persoana cu certificat de handicap grad accentuat.Am un loc de munca.Eu nu platesc impozitul pe venit avand acest certificat.As vrea sa stiu care ... (vezi toată discuția)