avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 949 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Ce se poate face in cazul in care cineva a facut un ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Ce se poate face in cazul in care cineva a facut un cont pe un sait, cu datele altei persoane?

Buna seara tuturor, ajutati-ma cine cum poate, problema e serioasa si periculoasa, pina la unpunct.
Cineva , pe un site cu matrimoniale a comunicat date personale, nr. de telefon, si ce-i mai grav, adresa unei cunostinte apropiate.
De atunci, primeste telefoane cu diverse continuturi care mai de care, si efectiv se teme de un atac deja, find amenintata.
Ce-i de facut?
multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: darabontcsilla , utilizator 18:18, 12 Decembrie 2012
Trebuie sa va adresati detinatorului site-ului respectiv (ar trebui sa aiba o adresa de contact - verificati daca apare un mail sau cine e detinatorul domeniului pe www.rotld.ro) si sa solicitati stergerea informatiilor respective.
S-a adresat celui care detine site-ul, dar a doua zi a aparut iar, si iar, credem ca cel care e administratorul face postarile, ca alta explicatie nu gasim.
A existat si un raspuns din partea administratorului site-ului?
Nu stiu, sa intreb.Dar a sters de citeva ori postarea, ca sa reapara iar.
Ultima modificare: Luni, 10 Decembrie 2012
darabontcsilla, utilizator
A luat o masura. Prin urmare la sesizarea dvs. s-a raspuns. Solicitati inchiderea contului respectiv. Dar nimic nu va impiedica pe oricine e autorul, sa faca un nou cont si sa reposteze informatiile.

Alte discuții în legătură

Cont fictiv internet matrimoniale ionut2009 ionut2009 Buna ziua, Va rog ma puteti lamuri si pe mine daca farsele pe internet intra in atentia politiei? De exemplu daca o persoana iti creaza un cont fictiv pe ... (vezi toată discuția)
Cum pot sterge contul cu topicurile ? ContSters415892 ContSters415892 am si eu o intrebare,as vrea sa sterg contul acesta si topicurile de tot se poate?si unde trebuie sa ma adresez (vezi toată discuția)
Am descărcat o carte în .pdf de pe un site free și am postat-o pe facebook. ulterior mi-a fost ștearsă la cererea cuiva de la asociația editorilor din românia, era ilegal ce am făcut? mmp mmp Buna ziua De pe un site am descarcat o carte in format pdf. Se spunea ca se poate descarca gratuit. Cartea nu avea date care sa arate cine a tradus-o, cine a ... (vezi toată discuția)