avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 516 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... datorie banca
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

datorie banca

buna. am ramas cu o datorie de 550 euro la o banca.eu m am mutat in alta tara...banca vine sa ma caute?
Cel mai recent răspuns: bandi2 , utilizator 20:32, 8 Ianuarie 2013
Teoretic se va pune in aplicare procedura de executare silita si exista probabilitatea sa va caute. E drept ca probabilitatea este destul de mica ...
Doar nu o sa trimita agenti secreti sa va gaseasca?!!! .......In baza contractului de credit incheiat cu unitatea bancara, se va demara procedura de executare silita, contractul de credit fiind titlu executoriu, urmandu-se procedurile de executare silita asupra tuturor bunurilor mobile si imobile detinute in tara.
Daca nu posedati bunuri mobile sau imobile care sa poata fi executate silit, si nici nu desfasurati activitate salariata in Romania pentru a va putea institui poprire salariala, atunci dosarul se va aseza confortabil in fisetul unui executor judecatoresc ales de unitatea bancara sau societatea de recuperare cu care banca are incheiat contract.
Finalitatea acestei executari poate fi declararea insolvabilitatii dvs si inchiderea dosarului de recuperare, pe cale de consecita se va restitui titlu executoriu unitatii bancare.
Desigur ca urmarirea dvs, pentru executare silita poate subzista.
mersi mult.pai nu am nici casa,nici masina,in tara... si ei nu cred ca au timp sa ma caute in lumea asta mare...
Daca in tara nu aveti nimic ce poate fi executat, nu cred ca pentru o astfel de suma banca va face ceva, costurile executarii ar fi mai mari decat suma de recuperat ..., v-am spus probabilitatea este mica.
mersi mult. va doresc numai bine

Alte discuții în legătură

Executare silita nicoleta hotca nicoleta hotca buna ziua.iubitul meu si-a facut mai demulr un over draft pe care l-a platit pana la un mometdat, dupa care nu a mai reusit sa faca acest lucru...intre timp a ... (vezi toată discuția)
Bancile nu-i pot executa silit pe datornici inainte sa le propuna reesalonarea creditelor? inlineasofa inlineasofa Am citit ca Bancile nu-i pot executa silit pe datornici inainte sa le propuna reesalonarea creditelor. Dar este o Legea deja aprobata? Daca datornic este o ... (vezi toată discuția)
Se poate face o executare a bunurilor in cazul unui credit de nevoi personale neachitat? olly_olly31 olly_olly31 In 2008 am solicitat un credit de nevoi personale undeva la 20000 euro.Nu am reusit sa platesc de mult timp ratele asa ca in prezent restanta este f mare.In ... (vezi toată discuția)