avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1697 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... DECL.112
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

DECL.112

Buna seara si "LA MULTI ANI" tuturor utilizatorilor acestui forum.
As dori daca cine va care se pricepe mai bine ma poate ajuta cu ce anume trebuie sa complectez in decl. 112 ptr. luna Dec. 2012.
Astazi am incercat sa o complectez, am trecut tot ce treceam si in luna Noiembr., mi-a validat-o si dupa ce am depus-o si am verificat a aparut ca am niste erori desi am trecut aceleasi poziti ca si in luna Noiembr.
Am observat ca ar fi vorba despre acel "forfetar"!?, desi eu am trecut mereu " conventii civile".
Daca ma poate indruma cineva maine cand o sa fiu acasa pot spune si ce poziti treceam mereu in decl.
Multumesc, o seara buna tuturor.=D>:sorry:#-o

Alte discuții în legătură

Noua declaratie112 si registrul jurnal ndan57 ndan57 BUNA ZIUA,va rog daca vreti sa ma ajutati cu noua decl.112, eu complectez sectiunea \\\\"C\\\\"-nu cred ca are importanta si la noua sectiune \\\\"E\\\\" ... (vezi toată discuția)
Verificicare pe net a dec112 kinga79 kinga79 am depus decl. la ghiseu, trebuie validat si pe net? (vezi toată discuția)
Revisal + erori la transmitere on-line d112 BICOS BICOS pentru transmitere revisal trebuie doar o dec. interna de numire care cumva trebuie inregistrata la itm? imi apar erori la folosire certif, digital ptr.112 ... (vezi toată discuția)